Strip natječaj za učenice i učenike osnovnih škola

Draga djeco,
Razgovarajte s roditeljima, bakama i djedovima i upitajte ih za igre kojima su se igrali kao mali. Zapišite priču, osmislite scenarij i nacrtajte nam u stripu igru za djecu.
Strip može biti na 1 do 8 strana, likovnom tehnikom i na veličini papira po vašem izboru. Uz naslov stripa, čitko na prednjoj strani napišite svoje, ime mentora i škole. Podatke pošaljite u dodatnom Word dokumentu.
Rok za slanje radova je 24.12.2020. Stripove šaljite, skenirano u 300 dpi na stripos.hr@gmail ili poštom na adresu Udruga StripOs, Osječka 141, 31431 Čepin, Hrvatska.
Na www.stripos.hr postavit ćemo izložbu svih pristiglih radova, a žiri sastavljen od strip-crtača, izabrat će 30-ak stripova od prvih do najviših razreda. Rezultati će biti objavljeni na web stranici udruge 30.12.2020. Svi koji sudjeluju na natjačaju, dovit će u veljači 2021. e-zahvalnice na e-adrese škola.
Od izabranih stripova sastavit ćemo knjigu, zbornik radova, kojega ćemo tiskati i do kraja školske godine poslati autorima i mentorima izabranih stripova. Zbornik će biti postavljen i na web stranici udruge za besplatno čitanje.
Ovo je naš sedmi natječaj i festival stripa za djecu na koji se do sada prijavilo 7000 učenika. Proteklih smo pet godina organizirali ovu manifestaciju s velikom izložbom i radionicama crtanja stripa u školi u Gunji, no ove godine zbog korona virusa, sve vaše radove objavit ćemo na Internetu.

Udruga StripOs

stripos.hr@gmail.com

facebook stripos

www.stripos.hrAdd Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this